Onze diensten

Carroseriewerk

Voor al uw builtjes en andere ongemakken kunt u bij ons terecht. Als onafhankelijk hersteller werken wij uw voertuig af volgens uw wensen.

Lees verder

Garage

Wij verzorgen het regelmatig onderhoud van uw voertuig. Hebt u een exotisch voertuig of een doodgewone, voor ons maakt het geen verschil, wij verzorgen uw wagen tot in de puntjes.

Lees verder

Restauratie

Een oldtimer laten opknappen, een wagen aan uw wensen laten aanpassen? Kom gerust langs om de mogelijkheden te bekijken en voor een vrijblijvende offerte.

Lees verder

Polyester

De jarenlange ervaring die we met polyester hebben opgedaan tijdens onze carrosseriewerkzaamheden, wilden we ook op andere manieren ten dienste van onze klanten stellen. Naast het polysterwerk aan kitcars en ander maatwerk kunnen wij nu ook polyester sculpturen aanbieden. Zo kan u bij ons promobeelden bij ons bestellen volgens uw eigen wensen.

Lees verder

Elektrische voertuigen

Wij beschikken over alle nodige certificaten om van u een zorgeloze bezitter van uw elektrisch voertuig te maken. Of het nu gaat om een volledig elektrische of een hybride wagen, wij nemen de zorg ter harte. Zelf met uw golfwagentje bent u bij ons welkom.

Lees verder

Totaal projecten

Ons team staat tevens ter beschikking voor het in handen nemen van totaalprojecten. Wenst u een kitcar door ons te laten bouwen? Geen probleem! Maar ook uw bedrijfsvoertuigen geheel of gedeelteijk aan uw wensen aanpassen behoort tot de mogelijkheden.

Lees verder